Nieuws

Nieuwe website voor de OnlineVoedingsAcademie

Nieuwe website voor de OnlineVoedingsAcademie

Nieuwe website voor de OnlineVoedingsAcademie

Yes, onze website is bijna klaar! De afgelopen maanden zijn we intensief bezig geweest met brainstormen, overleggen, het schrijven van de verschillende programma’s, finetunen en verbeteren, recepten maken, uitproberen en proeven, en nog meer finetunen en verbeteren. Er heeft veel tijd en moeite in gezeten, maar we zijn trots op wat er nu staat! En het uitproberen en proeven van de recepten is natuurlijk geen straf, dus daar hoor je ons zeker niet over klagen.

Nu zijn we bij de volgende stap aangekomen: het maken en vullen van de website. En dan wordt het ineens heel echt en komt het live gaan heel dichtbij, zó leuk! We zijn ervan overtuigd dat we met onze programma’s veel mensen kunnen helpen, dus we hebben er heel veel zin om aan de slag te gaan.

Eind december 2021 zullen we meer bekendheid genereren en dan gaan we begin januari 2022 live. Hét moment van het jaar waarop mensen weer goede voornemens hebben en plannen maken voor het nieuwe jaar. En met onze programma’s en heerlijke recepten kunnen de goede voornemens er de komende jaren heel anders uit gaan zien. Goed voor jezelf zorgen doe je dan al het hele jaar met lekkere gezonde voeding in een handomdraai. Samen met de stappen die je zet naar een gezonde leefstijl. Dus begin maar vast met het bedenken van andere goede voornemens, we zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts