Professionals

Neem als professional contact met ons op

Ben jij coach en/of therapeut en begeleid jij jouw cliënten naar een betere gezondheid? Ligt jouw focus op coaching, training, beweging of bijvoorbeeld lichaamsgerichte therapie en niet zozeer op voeding? Zie jij toch het belang van voedingsaanpassingen bij het begeleiden van jouw cliënten? Maar heb jij geen behoefte om recepten en informatie over voeding en leefstijl gerelateerde zaken uit te gaan pluizen? Sluit je dan aan als coach/therapeut bij de OnlineVoedingsAcademie en maak gebruik van onze aantrekkelijke programma’s. Wij zorgen voor toegang tot de online academie voor jouw cliënten en jij begeleid hen in jouw vakgebied naar een betere gezondheid. 

Wat is de OnlineVoedingsAcademie?

De OnlineVoedingsAcademie is opgericht door een aantal therapeuten en coaches op het gebied van orthomoleculaire voeding, leefstijl, hormonen en omgaan met stress. Vanuit onze opleidingen en werkervaring weten we dat gezonde voeding een heel belangrijk onderdeel is van een goede gezondheid. Wij merken in onze praktijk steeds opnieuw dat de juiste kennis over voeding helpt om gezonde keuzes te kunnen maken. Gezonde voeding is echt de basis van een goede gezondheid: met goede gezonde voeding kan een (groot) deel van chronische en/of vage klachten al worden opgelost. Voeding is dan ook een belangrijk onderdeel in in de sleutel naar ‘optimale gezondheid’.

De OnlineVoedingsAcademie biedt eenvoudige, makkelijk toepasbare en zeer effectieve programma’s waardoor veranderingen in leefstijl succesvol vol te houden zijn. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen gezonder en energieker door het leven te gaan.

Heb jij interesse en wil je informatie om je ook aan te sluiten bij onze OnlineVoedingsAcademie, neem dan contact op via onderstaand formulier.

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.