Vasculair Opleidingsinstituut

Vasculair therapeut

Vasculair Opleidingsinstituut

Vught

“Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer één. Niet
alleen in Nederland, maar in heel de wereld. Belangrijk dus dat daar iets aan gedaan wordt! Wil jij daar ook een bijdrage aan kunnen leveren?”

WORD VASCULAIR THERAPEUT!

4-daagse geaccrediteerde vakopleiding voor Vasculair Therapeut  basis (22 EC).

In deze vakopleiding leer je klachten gerelateerd aan hart- en vaatziekten in kaart te brengen. Ook leer je symptomen vroegtijdig te herkennen die kunnen leiden tot vasculaire problematiek.

Door middel van metingen en onderzoeken helpen we jou
meer inzicht in de klachten te krijgen. Vervolgens leer je hoe je jouw cliënten kan helpen bij het bestrijden van deze klachten en wordt ingegaan op preventie van hart- en vaatziekten door middel van gezonde leefstijladviezen.

Met de HBO-basisopleiding Vasculair therapeut word je
opgeleid met specialistische kennis. Om te kunnen deelnemen is een Medische Basis Kennis een pré maar niet verplicht. Ben jij orthomoleculair therapeut, leefstijlcoach, diëtist, BIG geregistreerd of een andere affiniteit hebt met het menselijk lichaam, dan kan deze praktijkgerichte vakopleiding een welkome aanvulling zijn.

Voor meer informatie kijk dan op hun website. 

Mocht je contact willen opnemen met het Vasculair Opleidingsinstituut.  Stuur dan een berichtje dan nemen ze zo spoedig mogelijk contact met je op.