Nicolette van der Velden

Personal trainer, Orthomoleculair voedings coach

Nicolette van der Velden

ZAANDAM

Al ruim 30 jaar werk ik als personal trainer en voeding & gewicht consulente in de fitness branche.

Daarnaast ben ik mezelf sinds een aantal jaren gaan specialiseren op het gebied van orthomoleculaire therapie en voeding, omdat ik niet meer achter het principe “meer bewegen en minder eten, dan val je vanzelf af” sta! Ik geloof absoluut dat je lichaam, voeding & leefstijl in balans moeten zijn, om goed EN blijvend resultaat te boeken…..

Met de orthomoleculaire aanpak heb ik al vele klanten aan een fijner, fitter en klachtenvrij leven kunnen helpen. Ikzelf heb al sinds ik me kan herinneren hoofdpijn, buikpijn en darmklachten. Nadat ik zelf met het orthomoleculaire aan de slag ben gegaan, heb ik geen klachten meer, heb ik mega veel energie en vooral (bijna) geen migraine meer! En dat gun ik iedereen! Want hoe fijn is het om elke dag energiek en vrolijk op te staan en blij de dag door te komen.

Ik heb een kleinschalige sportstudio in Zaandam, waar ik Personal Training, EMS Training en orthomoleculaire voedingsconsulten geef. Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk en ik neem de tijd voor iedere klant!  Ik werk met EMB bloedtesten en reguliere bloed- en ontlastingstesten, om zo tot het beste plan van aanpak te komen voor de klant.

Wil je meer van mij en mijn werkwijze weten? Stuur een berichtje en we plannen vrijblijvend een kennismakingsgesprekje in!

Wil je contact met Nicolette, stuur haar dan een berichtje. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil graag contact met:

    Los deze vragen op: