Monique van de Bilt

Voedingsdeskundige, gewichtsconsulente en personal trainer.

Monique van de Bilt

Veenendaal
Ik ben werkzaam in mijn praktijk in Veenendaal als voedingsdeskundige, gewichtsconsulente en personal trainer. 
 
In het dagelijks leven coach ik veel op leefstijl en gezondheid d.m.v. voeding en beweging. Ik heb daar verschillende scholing in afgerond met als aanvulling orthomoleculair en emotie-eten. Het is niet alleen maar even anders eten, het is gedrag maar ook een stukje mindset. En met Klinische psychologie een mooie aanvulling daarop. 
 
Ik help graag aan het verbeteren van gezondheid bij mijn cliënten in de praktijk of tijdens het sporten met powerwalk en fitness. Er is veel mis in onze samenleving qua voeding en mensen worden steeds jonger en vaker (chronisch) ziek. Ook met klachten gerelateerd aan voeding zie ik mooie resultaten. Denk aan allergie of intolerantie. 
 
Ik help mensen dan ook graag met bewuste keuzes te maken in het dagelijks leven waardoor ze zich gezonder en fitter gaan voelen. Hoe mooi is het dan ook om dit samen met de OnlineVoedingsAcademie voort te gaan zetten. 
 
Dus kan ik jou helpen, met kleine stappen naar een betere en een gezonde leefstijl waar jij je goed bij voelt, dan maak ik graag kennis met je. 
Geheel vrijblijvend kijk ik graag naar jouw gezondheid! 
 
En het belangrijkste, alles mag maar wel met mate 😉

Wil je contact met Monique, stuur haar dan een berichtje. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil graag contact met:

    Los deze vragen op: