Monique Balk

Orthomoleculair hormoontherapeut

Monique Balk

VIANEN – HOUTEN – UTRECHT (Hoef en Haag) 

ALS ORTHOMOLECULAIR HORMOONTHERAPEUT EN LEEFSTIJLCOACH BEGELEID IK JOU NAAR EEN OPTIMALE GEZONDHEID ZODAT JE WEER VOLOP ENERGIE EN EEN GEZOND GEWICHT KRIJGT.

Daarbij kijk ik naar jouw persoonlijke situatie, wat jij nodig hebt en hou ik rekening met eventuele voedingsintoleranties. Op celniveau kunnen we onderzoeken hoe het met jouw celgezondheid is. 
Persoonlijk maatwerk en stap voor stap jouw gewoontes en leefstijl aanpassen zodat je deze ook op de lange termijn gaat volhouden.

Mijn specialisaties:
• Klachten rondom de menopauze
• Voeding, beweging en ontspanning bij (chronische) stress
• Omgaan met voedingsintoleranties en gevoelige darmen

Mijn naam is Monique Balk en ik begeleid jou om weer lekker in je vel te zitten en energie te hebben. Ik heb zelf ervaren wat het is om vage klachten te hebben waaronder chronische stress, gevoelige darmen, huidproblemen en geen energie om de dingen te doen die ik leuk vind.

Door mijn zoektocht naar de oorzaak en het volgen van opleidingen heb ik ervaren wat voeding en leefstijlaanpassingen voor invloed hebben op deze klachten. Hormonale disbalansen spelen hier een grote rol in. Je kunt dit dus zelf beïnvloeden, hoe mooi is dat!

Daarvoor is het van belang om eerst te bekijken wat je startpunt is. Dat doen we door een uitgebreide intake in combinatie met een (hormonale) analyse en een gezondheidscheck. Van daaruit maken we een plan van aanpak en stippelen we jouw route naar een optimale gezondheid uit. Jij hoeft het niet alleen te doen! Ik heb ervaren welke uitdagingen er op het pad kunnen liggen en begeleid jou op jouw weg naar het in balans brengen van je gezondheid. En dat doe ik op een praktische manier. Wat koop je waar? Hoe kan jij rekening houden met je dagindeling? Hoe vervang je producten als je intolerant bent voor bepaalde voeding?

Je krijgt van mij inzicht in je hormonen en hulp om de regie over je gezondheid weer terug te krijgen. Zodat jij weer energie hebt, geen snaaibehoefte meer hebt, een bij jou passend gewicht bereikt, genieten kunt van gezond en lekker eten en van uitgeblust naar energiek en vitaler leven gaat! Niet met diëten, maar met voedings- en leefstijlaanpassingen die blijvend resultaat geven. Iedere kleine stap die je zet, brengt jou dichter bij een optimale gezondheid.

Monique Balk

Wil je contact met Monique, stuur haar dan een berichtje. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil graag contact met:

    Los dit op: