Evelien van Os

Equine assisted coach

Evelien van Os

Persoonlijke coaching, met inzet/hulp van paarden.
Berkel en Rodenrijs

“JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN”

Als persoonlijke coach en de paarden als co-coach kun je wat onderbewust is bewust maken en dit doen we buiten.
Paarden zijn meesters in samenwerken en leven in het hier en nu, ze voelen feilloos aan wat er bij ons van binnen speelt.

Ik richt mij op vrouwen in de overgang en alles wat daarmee te maken heeft en samen kunnen we kijken in een coach sessie waar jouw triggers zitten.

Hoe werkt het?
Tijdens een sessie krijg jij de kans meer over zichzelf en anderen te leren, door het uitvoeren van een activiteit met het paard, dit is altijd vanaf de grond.

Je ervaring en de reactie van het paard worden door de coach geobserveerd.

Waarna we reflecteren op de observatie door gerichte vragen te stellen, er gebeurt altijd iets magisch tijdens de sessie omdat de paarden dieper naar je onderbewuste laten gaan, paarden reageren op het hier en nu waardoor thema’s, overtuigingen, blokkades zichtbaar worden gemaakt.

De vraagstukken die we kunnen onderzoeken zijn onder andere:

  • wie ben ik
  • wat wil ik
  • wat kan ik
  • hoe ervaar ik het
  • knopen door hakken
  • waar sta ik

Dit kan via een opstelling of met labelen van objecten. We kunnen metaforen gebruiken en we kunnen kijken naar een familie opstelling.

Door dit te doen, samen met het paard, komt er bewustwording van hoe je dit altijd doet in je dagelijkse leven en kan je ervaringsgericht leren en experimenteren door het anders te doen of door ernaar te kijken.

De passie voor paarden is bij mij al vroeg begonnen, het combineren met coaching is magisch en het buiten zijn geeft een gevoel van ontspanning en vrijheid. De natuur geeft rust en de paarden zijn tijdloos, mijn 2 IJslanders zijn rustig en kunnen jou op je gemak stellen.

Wil je meer weten over een coachsessie stel je vraag via het contact formulier. 

Evelien van Os

Wil je contact met Evelien, stuur haar dan een berichtje. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil graag contact met:

    Los deze vragen op: