Bettine van der Heijden

Hormoon- voedingstherapeut

Bettine van der Heijden

NOOTDORP

PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN OPRECHTE INTERESSE

Persoonlijke begeleiding, oprechte gesprekken en interesse: het is kenmerkend voor de coaching die ik bied. Ik geloof namelijk dat je lichaam voor jou kan werken, mits je de juiste voedingsmiddelen tot je neemt. Door mijn kennis over hormonen en voeding te delen, laat ik zien hoe jouw hormonen ook weer in balans kunnen komen.

Inmiddels ben ik zelf gecertificeerd Reset je hormonencoach en natuurvoedingsdeskundige. Ik gun het jou ook dat je lekker in je vel zit, terwijl je lekker én gezond kan eten! Wees welkom aan mijn keukentafel in Nootdorp, waar ik vrouwen begeleid naar een gezondere leefstijl.

Ik ben niet alleen hormoon- en kookcoach, maar ook moeder van een zoon van 19 en getrouwd met mijn grote liefde. Mijn gezin staat altijd op nummer één en ik geniet enorm van de gezellige gesprekken aan de keukentafel. Daarnaast ga ik ook nog steeds graag uit eten, alleen maak ik nu wel bewustere keuzes. Op mijn blog deel ik regelmatig mijn favoriete recepten die ook nog eens ‘hormoonproof’ zijn!

TYPISCH BETTINE
Je kunt mij weleens in ‘het wild’ tegenkomen met mijn nordic walking stokken of wandelend met mijn hond.

Een tajine, verschillende flesjes olie, en schilderijen die ik zelf gemaakt heb: je vindt het allemaal in mijn gezellige woonkeuken. De keuken is het hart van mijn fijne woning in Nootdorp, waar ik ook de 1-op-1 sessies en kookcoaching verzorg. Doormiddel van de kookcoaching hoe leuk én gemakkelijk je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Ook als je een gezin of kinderen hebt kun je gezond eten, zodat jij weer vol energie de dag begint en die vervelende hormonale klachten verleden tijd zijn!

Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf al bij mij aan de keukentafel zitten? Twijfel niet langer en schrijf je in voor het reset je hormonentraject, zodat we samen aan jouw gezondheid gaan werken!

    Ik wil graag contact met:

    Los deze vragen op: