Berdina Venmans

Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

Berdina Venmans

ROOSENDAAL

Gezien ik er door de jaren heen als SkinCoach achter ben gekomen dat een mooie huid en een gezond lichaam direct samenhangt met innerlijke gezondheid ben ik me gaan verdiepen in natuurlijke voeding, mindset en lifestyle.

Inmiddels als gewichtsconsulente, voedingsdeskundige, transformatietherapeute en mindfullnestrainer help ik al jaren cliënten met gezond afvallen, goed in je vel zitten en natuurlijke voeding. Niet afwachten tot klachten zich langzaam omzetten in ziektes en je naar de huisarts moet voor een pilletje of een andere behandeling.

Met hulp van mij neem jij met lekkere en vooral gezonde voeding het heft in eigen hand! Neem afscheid van ziektes en kwaaltjes en start nu jouw gezonde levensstijl. Jij wilt toch ook zolang mogelijk gezond zijn en gezond blijven?!

Ik wil je kennis laten maken met een gezonde en verantwoorde manier om met je lichaam om te gaan. Met veel aandacht voor gezonde voeding, zodat je lichaam weer in balans komt en je weer lekker in je vel zit. Met de toename aan ongezonde producten in de winkelschappen, wordt het steeds moeilijker om gezond te gaan of blijven eten.

Laat mij je leren om gezonde keuzes te maken.

Wil je contact met Berdina, stuur haar dan een berichtje. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil graag contact met:

    Los deze vragen op: