Anneke van der Wel

Klassiek homeopaat

Anneke van der Wel

Zevenhuizen

ALS KLASSIEK HOMEOPAAT EN ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT HELP IK JE GRAAG DE BESTE EN MEEST GEZONDE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN! 

Alles begint met een gezonde voeding en leefstijl. Met onze huidige manier van leven realiseren we ons vaak niet meer dat wij ook onderdeel zijn van de natuur en dat onze leefstijl een enorme impact heeft op ons welbevinden. Het is natuurlijk belangrijk dat je er de juiste brandstof in gooit, maar ook van belang is hoe veel en hoe vaak je eet, hoe je het klaarmaakt, op welke momenten je wel en niet eet, je bioritme, beweging, stress en ga zo maar door. Graag geef ik je op dit vlak zelf de regie weer in handen.

Als klassiek homeopaat werk ik al jaren met het afweersysteem. Die bewaart normaal gesproken de balans en zorgt ervoor dat we herstellen. Door verschillende omstandigheden lukt dit soms niet meer en dan kan homeopathie het herstelvermogen weer stimuleren.

In de praktijk merkte ik steeds meer dat voeding en leefstijl op zijn minst het herstelproces ondersteunen en in sommige gevallen zelfs klachtonderhoudend zijn. Daarom ben ik mij ook gaan specialiseren in de orthomoleculaire therapie. Homeopathie gecombineerd met orthomoleculaire therapie is wat mij betreft de ideale combinatie voor een duurzaam herstel en dat gun ik iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Wil je contact met Anneke, stuur haar dan een berichtje. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil graag contact met:

    Los deze vragen op: