Angelique van Veluw

Voedingspraktijk Barneveld

Angelique van Veluw

BARNEVELD

Mijn interesse voor voeding heb ik al vanaf mijn jeugd. Als leerling op de basisschool tobde ik al met klachten zoals het prikkelbare darmsyndroom.

Toen ik wat ouder werd kwamen daar de bloedsuikerschommelingen bij: trillende handen, zweten, slap gevoel en ik sleepte mezelf door de dag heen.

Ik was er klaar mee! Ik ging me steeds meer verdiepen in wat voeding eigenlijk met ons lichaam doet en probeerde steeds meer dingen uit.

Ongelooflijk hoe mijn gezondheid er met sprongen op vooruit ging.

Mijn menstruatieproblemen verbeterden, mijn darmklachten verdwenen en dat niet alleen: ook mijn overtollige kilo’s (lees love handles) verdwenen als sneeuw voor de zon (eindelijk)! Niet zo gek dus dat ik naast de opleiding trainer hormoonfactor nog meer studies heb gevolgd zoals orthomoleculair adviseur. En met heel veel plezier al een aantal jaar werkzaam ben in mijn eigen voedingspraktijk in Barneveld.

En met trots kan ik zeggen dat ik naast mezelf al veel mensen heb mogen begeleiden met darmklachten, overgewicht en diabetes. Maar ook veel vrouwenklachten, denk aan overgangsklachten, PMS, PCOS en endometriose.

Ik raad iedereen aan hormoonproof te gaan eten en te genieten van de vele gezondheidsvoordelen die het met zich meebrengt!

 

Wil je contact met Angelique, stuur haar dan een berichtje. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil graag contact met:

    Los deze vragen op: